VACATURE: Commercieel manager

Als Commercieel manager is het jouw opdracht om samen met jouw team mooie projecten te realiseren met als resultaat tevreden klanten en een goed gevulde productiefaciliteit. De afgelopen jaren hebben wij een mooie groei met toonaangevende projecten gerealiseerd. Om deze gestage groei professioneel door te kunnen zetten zoeken wij een gemotiveerde, praktische en enthousiaste commercieel manager. Je hebt kennis en ervaring binnen de laboratorium wereld en grote affiniteit met techniek.

 

Je gaat leiding geven aan ons commercieel team (4 fte) om gezamenlijk onze klanten te adviseren, tenders binnen te halen en onze service te optimaliseren. Daarnaast zorg je intern met andere afdelingen (werkvoorbereiding, planning, productie, etc.) voor een gestroomlijnde en professionele afwikkeling van projecten en communicatie richting onze opdrachtgevers. Jij bent de verbindende factor tussen de binnen- en buitendienst en verantwoordelijk voor de commerciële processen zoals offerteproces, order en klachtenafhandeling.

 

Naast het aansturen en motiveren van het salesteam, zal je zelf ook veel contact hebben met opdrachtgevers, advies geven over (technische) oplossingen en mogelijkheden, maken van offertes en het geven van presentaties. Wij zoeken een echte aanpakker.

 

Functie eisen

- Ervaring met projecten binnen laboratoria

- Ervaring met het werken in een technische omgeving

- Communicatief vaardig (Nederlands, Engels) 

- Enthousiast & gemotiveerd 

 

Geïnteresseerd? Stuur een bericht aan Nicole Raaijmakers: mailto:nraaijmakers@vinitex.nl

Vinitex Laboratoriuminrichtingen B.V. Industrieweg 12A Sint-Oedenrode Tel: 0413 491900 http:// http://www.vinitex.nl