Wie zijn wij?

Vinitex is een onderneming waar deskundigheid en professionaliteit hand in hand gaan met boerenslimheid. Onze onderneming is actief binnen laboratoriuminrichting en is uitgegroeid tot een internationale specialist in het inrichten van laboratoria.

Dit betreft o.a. microbiologisch-, farmaceutische-, chemische-, pathologische- en educatieve labs.

Wij zijn deskundig, hebben jarenlange ervaring en gaan altijd voor kwaliteit!

Vanuit het hoofdkantoor in Sint-Oedenrode, 2 vestigingen in Duitsland en diverse wederverkooporganisaties worden laboratoria wereldwijd ingericht met Vinitex laboratoriummeubilair. Ons vaste team van medewerkers bestaat momenteel uit 80 Fte. In Sint-Oedenrode is naast een uitgebreide showroom tevens onze complete productie faciliteit (ca. 10.000 m2) waar de laboratoriumtafels, zuurkasten, opslagkasten en ventilatoren geheel in eigen beheer ontworpen en geproduceerd worden. 

Als zelfstandig familiebedrijf zijn de typische kenmerken daarvan direct voelbaar en zijn wij te allen tijde een professionele partner voor onze klanten.

Voor ons geldt ‘afspraak is afspraak’.

Flexibiliteit, continuïteit en betrokkenheid zijn de basiskenmerken van de relatie die wij met zowel onze medewerkers als onze klanten onderhouden. Vinitex werkt transparant, innovatief en procesgericht, is betrokken en heeft vooral liefde voor het vak.

We hebben een grote passie voor ons werk en gaan voor een gezamenlijk doel met onze opdrachtgevers door veel enthousiasme, betrokkenheid en flexibel inspelen op situaties, mogelijkheden en wensen. Zowel aan kleine en grote ondernemingen bieden wij dezelfde aandacht en kwaliteit. Iedere (potentiële) klant mag bij ons rekenen op een goed advies, toegespitst op uw eisen, wensen en mogelijkheden.  

Bij ons vindt u dan ook geen magazijn vol standaard producten. Deze worden ordergericht geproduceerd, waardoor er flexibiliteit is op gebied van materiaal en kleurgebruik.

Door jarenlange ervaring, goed luisteren en een continue drive naar optimalisatie, richten wij samen met U uw ideale laboratoria in.