Vinitex tekent samenwerkingsovereenkomst met Pivot Park!

Op het Pivot Park in Oss staat een betere wereldwijde gezondheidszorg voor iedereen centraal, niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. De komende jaren wordt het park uitgebreid met een aantal nieuwe gebouwen waarvan Vinitex, na een intensieve selectiefase, een samenwerkingsovereenkomst gesloten heeft voor de inrichting van gebouw Grizzly. In dit grootste gebouw op de campus werken bedrijven in de life sciences straks aan veelbelovende biofarmaceutische innovaties.

Het Grizzly-gebouw is een bedrijfsverzamelgebouw met acht verdiepingen en een bruto vloeroppervlak van circa 11.000 m², waarvan 9.700 m² bruto verhuurbare oppervlakte (BVO). Ongeveer 30% van de Grizzly-vloeroppervlakte zal worden toegewezen aan kantoren en 70% aan biologische, analytische en chemische laboratoria, waaronder ML1- en ML2-laboratoria.

Het ontwerp is flexibel, wat betekent dat de inbouw eenvoudig is aan te passen. Dat is belangrijk, omdat veel start-ups in de life sciences snel groeien en het gebouw die groei moet kunnen faciliteren. Maar ook de grotere gerenommeerde farmaceutische bedrijven zijn constant in beweging. Dat maakt dat Grizzly makkelijk moet kunnen meebewegen met de veranderende wensen en eisen van de gebruikers.

Het Grizzly-gebouw zal ruimte bieden aan een scala aan moderne onderzoeksfaciliteiten in een op maat gemaakte, maar flexibele omgeving. Een verscheidenheid aan vergaderruimtes, co-working spaces, pantry's en ontmoetingsplekken is verdeeld over het gebouw en stimuleert innovatie, creativiteit en samenwerking. Door architectuur, interieur en landschap te integreren, wordt het gebouw een bloeiende en zeer flexibele eersteklas multi-tenant onderzoeksfaciliteit. Pivot Park investeert in een dynamische onderzoekscampus van wereldklasse. De eerste fase van dit visionaire masterplan wordt weerspiegeld in het Grizzly-gebouw.

 

Vinitex zal onderdeel uit gaan maken van het ontwerpteam in nauwe samenwerking met;

Pivot Park : Opdrachtgever

VKZ BV: Leider van het ontwerp- en nieuwbouwproces namens de opdrachtgever

Exilab: Adviseur installaties / laboratorium

Proof of the sum: Architect

Dura Vermeer: Aannemer

Vinitex Pivot Park

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proof