Brightlands Chemelot Campus

In opdracht van BAM bouw en Techniek wordt op dit moment de realisatie van de laboratoriuminrichting voor multi-tenant gebouwen Brighthouse 220 en 240 gerealiseerd. De gebouwen Brighthouse 220 en 240 naar een ontwerp van Pauwert Architectuur bieden zowel kantoren, laboratoria, onderwijs- en vergaderruimten.

Vinitex verzorgt hier de complete laboratoriuminrichting met o.a. zuurkasten, poeder-afzuigkasten, laboratoriumtafels, opslagkasten en diverse specials.


Het hele project is door ons ontworpen en uitgewerkt in BIM (Bouw Informatie Model) om de afstemming tussen partijen te optimaliseren. 

Op Brightlands Chemelot Campus wordt onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd, en onderwijs gegeven op het gebied van chemie, materialen en aanverwante life sciences. Bedrijven, onderwijsinstellingen, kennisinstituten en de overheid werken samen en zo ontwikkelt de campus zich tot een creatieve broedplaats voor innovatie en voor nieuwe bedrijven met duizenden hoogopgeleide medewerkers. De realisatie van de gebouwen draagt bij aan de ambitie van de campus om de snel groeiende, dynamische omgeving van de campus verder te ontwikkelen.

De montage van de inrichting is gestart in September 2018, de oplevering van de gebouwen staat gepland voor eind 2018, met een officiële opening begin 2019.

 

Download hier onderstaande artikel

 

         magazine