Van concept tot installatie

Wij bieden een complete Turn-key oplossing voor de inrichting van uw laboratorium(gebouw). Ons doel is om samen met u tot een praktische en moderne werkplek te komen, waarbij veiligheid, ergonomie en design samenkomen.


Concept
Op basis van uw wensen, de beschikbare ruimte en de werkzaamheden die in het laboratorium uitgevoerd zullen worden, wordt er samen met u een inrichtingsconcept ontwikkeld. Hierbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met zowel de technische- als de economische mogelijkheden. Vanuit dit concept wordt er een passende offerte gemaakt om een totaalbeeld te krijgen. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

Uitwerking
Daarna wordt het concept verder uitgewerkt waarbij de gehele inrichting getekend wordt en voorzien van de benodigde informatie voor derden (opvoerpunten elektra, toe- en afvoer leidingwerk, etc.)

Projectmanagement
Per project is er slechts één contactpersoon waardoor de communicatielijnen kort en duidelijk zijn. De projectleider coördineert het project en overlegt met opdrachtgever en andere betrokkenen (projectmanagement, installateur, etc.) over de voortgang. Hij zal daarbij bijvoorbeeld deelnemen aan gezamenlijke bouw- en/of werkvergaderingen om alles onderling af te stemmen.

Uitvoering
Montage van het meubilair wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs (VCA gecertificeerd). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het laboratorium geheel bedrijfsklaar op te leveren, waarbij zowel de installatie (elektra/waters/gassen/afvoer) als afzuigsystemen door ons verzorgt kunnen worden. 

Service en garantie
Ook na de oplevering van een project zit ons werk er nog niet op. Naast goede service en garantie kunnen onze servicemonteurs tevens zorgdragen voor de controle en onderhoud van (zuur)kasten en meubilair.

Vragen of advies?... Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers